Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Ημερήσια εκδρομή των παιδιών της Αγκαλιάς στην Χαλκίδα

Ημερήσια εκδρομή των παιδιών της Αγκαλιάς στην Χαλκίδα

10 Σεπτεμβρίου, 2019

Με μονοήμερη εκδρομή στη Χαλκίδα ξεκίνησε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά για τα παιδιά της Αγκαλιάς. Το Σάββατο στις 07/09/2019 τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το τρένο με προορισμό την όμορφη Χαλκίδα. Εκεί επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της πόλης όπου είχαν την ευλογία να πάρουν την ευχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομου και να ακούσουν το λόγο της αγάπης του. Δεν έλειψαν τα κεράσματα και πολλά  χαμόγελα μέσα σε αγαπητική ατμόσφαιρα. Πλαισίωναν το Σεβασμιότατο ο Προϊστάμενος της Ενορίας, Αρχιμ. Συμεών Ηλιοδρομίτης και τα μέλη της Ομάδας Στήριξης Μητρότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος με συντονιστή τον Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους για τη θερμή φιλοξενία!

Η εκδρομή συνεχίστηκε στην παραλία Αστέρια όπου οι βουτιές είχαν την τιμητική τους. Πικ νικ για το μεσημεριανό γεύμα, ατέλειωτο παιχνίδι και παγωτό στη συνέχεια και το απόγευμα βρέθηκαν στη γέφυρα του Πορθμού του Ευρίπου όπου ενημερώθηκαν για το φαινόμενο της Παλίρροιας. Η εκδρομή συνεχίστηκε με ελεύθερη βόλτα στην πόλη και έπειτα επιστροφή με το τρένο στην Αθήνα. 

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών για μια καλύτερη ζωή. Μεγαλώνουμε Αγκαλιά!». 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Ημερήσια εκδρομή των παιδιών της Αγκαλιάς στην Χαλκίδα
Μοιράσου το::

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ