Είμαστε μαζί από την πρώτη της ημέρα

Είμαστε μαζί από την πρώτη τους στιγμή

Είμαστε μαζί από τα πρώτα τους βήματα

Θέλω να βοηθήσω και εγώ

στην Αγκαλιά τα
βλέπουμε όλα θετικά

Η Αγκαλιά, αποτελεί σήμερα, πηγή συμπαράστασης, φροντίδας και ελπίδας για τα παιδιά.

Η Αγκαλιά με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό συμβάλει στην προστασία του παιδιού στηρίζοντάς το, ηθικά, ψυχολογικά, συμβουλευτικά, εκπαιδευτικά, θεραπευτικά και υλικά, μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων (14) ετών.

Η Αγκαλιά υπάρχει για όλες εκείνες τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τo χτύπο της καρδιάς του. Συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που έχουν υποστεί εγκατάλειψη, κακοποίηση και κοινωνικοοικονομικό αποκλεισμό.

Παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν, εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον, και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Τελευταία Άρθρα

Δεν υπάρχει υγεία, αν δεν υπάρχει ψυχική υγεία

Η σωματική και η ψυχική μας υγεία αποτελούν απαραίτητα συστατικά της ζωής. Η μια επηρεάζει την άλλη και οι δυο μαζί συμβάλλουν στο Ευ-ζην. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ η υγεία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευημερίας και όχι απλώς η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας.

Μονογονεϊκές Οικογένειες, κάποια δικαιώματά τους

Στην νομοθεσία μας δεν υπάρχει ενιαίος ορισμός της μονογονεϊκής οικογένειας, ώστε να είναι σαφές ποίοι θεωρούνται γονείς μονογονεϊκής οικογένειας και ποία τέκνα μονογονεϊκής οικογένειας. Ποίοι δηλαδή δικαιούνται τα προνόμια που τους χορηγεί κάθε φορά η σχετική νομοθεσία. Κάθε νόμος έχει τον δικό του ορισμό...
Ιστορίες Ζωής

Εκδίδουμε το τετραμηνιαίο περιοδικό «Η Αγκαλιά για τα Παιδιά» που προσφέρεται δωρεάν στα μέλη-υποστηρικτές μας και σε δημοσιογράφους των ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα τεύχη

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ