Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Προγράμματα Αναδοχής

Προγράμματα Αναδοχής

Μεταξύ των Προγραμμάτων Υποστήριξης και Βοήθειας, που παρέχει "Η Αγκαλιά" στις οικογένειες που εξυπηρετεί, μέσω του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού, περιλαμβάνονται και τα Προγράμματα Αναδοχής

 

Πρόγραμμα Αναδοχής (Βάπτιση)

Υπάρχει η δυνατότητα μέσω του Προγράμματος Αναδοχής (Βάπτισης) του Συλλόγου, κάποιος να βαπτίσει ένα από τα προστατευόμενα παιδιά μας. Ο Ανάδοχος βαπτίζει το παιδί της εξυπηρετούμενης οικογένειας, δημιουργώντας έναν μόνιμο πνευματικό δεσμό με το παιδί και την οικογένειά του. Ο υποψήφιος ανάδοχος πρέπει να συμπληρώσει, μετά από συνάντηση, μια αίτηση στην κοινωνική υπηρεσία, που θα αναγράφει τα στοιχεία του και την προτίμηση για το φύλο του παιδιού, που επιθυμεί να βαπτίσει. Η αίτηση φυλάσσεται στα αρχεία του Συλλόγου και όταν κάποια από τις προστατευόμενες μητέρες μας ζητήσει Ανάδοχο για το παιδί της, φέρνουμε σε επαφή τους υποψηφίους αναδόχους με την οικογένεια για να γίνει μια πρώτη γνωριμία. Από εκεί και πέρα αποφασίζουν τα ενδιαφερόμενα μέρη αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι η αναδοχή και προχωράμε στη διαδικασία της Βάπτισης. Ο Σύλλογος προσπαθεί να τους ενισχύσει όσο περισσότερο γίνεται, με την παροχή μπομπονιέρων, προσκλητηρίων και βαπτιστικών ειδών, καθώς φροντίζει να δημιουργηθεί μια σχέση σημαντική και διαχρονική. 


Πρόγραμμα Οικονομικής Αναδοχής

Για να υπάρξει μια οικονομική συμπαράσταση της οικογένειας και ιδιαίτερα της αθέλητα μονογονεϊκής, η "Αγκαλιά" έχει θεσπίσει το Πρόγραμμα Οικονομικής Αναδοχής, με το οποίο εξασφαλίζεται ένα επιπλέον μηνιαίο χρηματικό ποσό της τάξεως των εκατό (100,00) ευρώ για την επιπλέον στήριξη παιδιών των προστατευόμενων οικογενειών. Από την εμπειρία του Προγράμματος Οικονομικής Αναδοχής, "Η Αγκαλιά" έχει παρατηρήσει θετικά αποτελέσματα και μπορεί να διαβεβαιώσει ότι, το Πρόγραμμα αυτό λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία. Χαρίζει αγάπη μαζί με την κάλυψη ψυχικών και υλικών αναγκών στα παιδιά και σε όλα τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών, που εντάσσονται στο Πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία, για την ανάδειξη υγιών και ολοκληρωμένων κοινωνικά προσωπικοτήτων.  

Για να μπορέσουν να συνεχιστούν τα επιτυχημένα αυτά Προγράμματα, "Η Αγκαλιά" καλεί όσους επιθυμούν να βιώσουν από κοντά τις χαρές των οικογενειών μας, να συμπαρασταθούν σ' αυτή την προσπάθεια, με το να γίνουν Ανάδοχοι βάπτισης ή Οικονομικοί Ανάδοχοι. 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρυνήσεις,

οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 

210 8828788 ή στο email: info@agalia.org.gr

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ