Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Μήνυμα Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Αγκαλιάς.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Η Αγκαλιά, είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικός και προσφέρει υλική και ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια και ιδιαίτερα στην άγαμη μητέρα, ώστε να φέρει στον κόσμο το κυοφορούμενο παιδί της.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει την ψυχολογική και υλική στήριξη των αναγκών της εγκύου, της μητέρας και των παιδιών (γάλατα, πάνες, είδη ατομικής υγιεινής, είδη βρεφανάπτυξης, κ.ά.), αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών της Αγκαλιάς με διάφορα Προγράμματα για καλύτερη πρόοδο και κοινωνικοποίησή τους.

Στόχος μας επίσης είναι η ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες για την αξία της ζωής του ανθρώπου, αλλά και για την ψυχολογική και πνευματική στήριξη της μητέρας και γενικά της οικογένειας.

Οι αξίες μας είναι διαχρονικά: Αγάπη, ανθρωπιστική διάθεση, ανιδιοτέλεια, σεβασμός, αξιοπρέπεια, εντιμότητα, αλληλεγγύη, συνεργασία και προσανατολισμός στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Όραμά μας είναι: Δικαίωμα στη ζωή, και με ποιότητα για κάθε μητέρα και παιδί.

Ελπίζουμε στην ηθική και υλική στήριξη του έργου που έχουμε αναλάβει για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας χωρίς διακρίσεις και χωρίς στερήσεις, αλλά με καλή ποιότητα για τη ζωή τους.

Καλή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

Ο Πρόεδρος της Αγκαλιάς, 

Μιχάλης Μιχαλόπουλος

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ