Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Μήνυμα Προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Αγκαλιάς.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Η Αγκαλιά, είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικός και προσφέρει υλική και ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια και ιδιαίτερα στην άγαμη μητέρα, ώστε να φέρει στον κόσμο το κυοφορούμενο παιδί της.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει ψυχολογική στήριξη και κάλυψη των βιολογικών αναγκών του παιδιού (γάλατα, πάνες, είδη ατομικής υγιεινής, είδη βρεφανάπτυξης, κ.ά.), στα δε μεγαλύτερα παιδιά της Αγκαλιάς (μέχρι 14 ετών) «δράσεις» για καλύτερη πρόοδο και κοινωνικοποίησή τους. 

Πραγματοποιείται επίσης από ειδικούς ενημέρωση για την αξία του ανθρώπου από τη στιγμή της σύλληψης, αλλά και για την ψυχολογική και πνευματική στήριξη της μητέρας και γενικά της οικογένειας.

Οι αξίες μας είναι: Αγάπη, ανθρωπιστική διάθεση, ανιδιοτέλεια, σεβασμός, αξιοπρέπεια, εντιμότητα, αλληλεγγύη, συνεργασία και σεβασμός της ζωής από τη στιγμή της σύλληψης.

Όραμά μας, δικαίωμα στη ζωή, και με ποιότητα για κάθε παιδί.

Ελπίζουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, να αγκαλιάζουμε όλοι αυτή τη προσπάθεια με στόχο πάντα το καλύτερο αύριο των παιδιών μας.

Καλή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

Η Πρόεδρος της Αγκαλιάς 

Βαρβάρα Μεταλληνού

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ