Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Gallery Thumb 1

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ –ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ

16 Οκτωβρίου, 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2018

 

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ –ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ


     Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων, και της συμπλήρωσης των είκοσι χρόνων λειτουργίας του, ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά καλεί το κοινό να παρευρεθεί και να παρακολουθήσει την ομιλία - παρουσίαση που διοργανώνει με θέμα: «20 χρόνια Αγκαλιά – Εμείς και το Αγέννητο Παιδί», στις 20 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Ν. Ηρακλείου Κρήτης (Αντιστάσεως 27, όπισθεν ξενοδοχείου Galaxy). Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

    Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η πρόεδρος του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» κ. Βαρβάρα Μεταλληνού Δρ θεολογίας, η οποία θα αναφερθεί στα 20 χρόνια προσφοράς της Αγκαλιάς στη μητέρα και στο παιδί και θα αναπτύξει το θέμα «Το αγέννητο παιδί και η αγάπη της μάνας». Ο Αντιπρόεδρος Α’ του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» κ. Βασίλειος Μπέλλιος Δρ Πανεπιστημίου Βιέννης & Πανεπιστημίου Αθηνών – Γυναικολόγος/Μαιευτήρας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Το θαύμα της ζωής». Τέλος, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» κ. Ζαχαρούλα Γκριέλα, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Δικαιώματα της μητέρας και του αγέννητου παιδιού».

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετιζόμενες με την εκδήλωση: info@agalia.org.gr & 210 8828788


ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την ηλεκτρονική πρόσκληση

ΕΔΩ μπορείτε να λάβετε το ΔελτίοΤύπου 

Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ