Θέλω να βοηθήσω και εγώ

ShareTheLove ενέργεια από τη L’artigiano σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό Σύλλογο Η Αγκαλιά

ShareTheLove ενέργεια από τη L’artigiano σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό Σύλλογο Η Αγκαλιά

10 Μαΐου, 2022

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας την Κυριακή στις 08/05/2022 και στο πλαίσιο της σειράς ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ShareTheLove», η L’artigiano υποστηρίζει έμπρακτα κάθε μητέρα, ενισχύοντας το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου «Η Αγκαλιά».

Από τις 6 Μαΐου έως και τις 6 Ιουνίου, μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις στην πρωτοβουλία της L’artigiano και να ενισχύσεις το πολύτιμο έργο του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» προς όλες τις μητέρες που έχουν ανάγκη, δωρίζοντας το ποσό της επιλογής σου (0.50€, 1.00€ ή 2.00€) στην επόμενη παραγγελία σου μέσα από το site ή το app της L’artigiano. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σου, θα λάβεις επιβεβαιωτικό e-mail το οποίο θα σε ενημερώνει αναλυτικά για το ποσό που δώρισες. Η L’artigiano, από πλευράς της δεσμεύεται με το πέρας της ενέργειας, να διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία L’artigiano για την έμπρακτη υποστήριξη του έργου της Αγκαλιάς μέσω της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ShareTheLove».

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site της L’artigiano ΕΔΩ

Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ