Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Mother’s Day Event: Γιορτάσαμε τη Μητρότητα σε ένα ψυχαγωγικό διήμερο στο Avenue Mall

Mother’s Day Event: Γιορτάσαμε τη Μητρότητα σε ένα ψυχαγωγικό διήμερο στο Avenue Mall

11 Μαΐου, 2022

Η Γιορτή της Μητέρας ήταν η αφορμή για να γιορτάσουμε με όλες τις μανούλες σε ένα ψυχαγωγικό διήμερο στο Avenue Mall. To Σάββατο στις 7/5 & την Κυριακή στις 8/5 από τις 12.00 έως τις 17.00, οι μαμάδες και -οι μπαμπάδες φυσικά - είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, όπως η διατροφή, η άσκηση και ο ύπνος, ενώ ταυτόχρονα υπήρχαν αρκετές δραστηριότητες για τα παιδιά και δώρα για την μαμάδες. 

Στο σημείο που βρισκόταν η Αγκαλιά οι γονείς με τα παιδιά τους είχαν την δυνατότητα να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια και να φωτογραφηθούν σε ένα τρυφερό background και με τη φωτογραφία να φτιάχνουν και να παίρνουν μαζί τους ένα αναμνηστικό καδράκι, δώρο για την μαμά. Παράλληλα εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωναν για τη δράση και το έργο της Αγκαλιάς.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές της εκδήλωσης (Avenue Mall και Alpha Editions) για την φιλοξενία της Αγκαλιάς στην εκδήλωση. 

Mother’s Day Event: Γιορτάσαμε τη Μητρότητα σε ένα ψυχαγωγικό διήμερο στο Avenue Mall Mother’s Day Event: Γιορτάσαμε τη Μητρότητα σε ένα ψυχαγωγικό διήμερο στο Avenue Mall Mother’s Day Event: Γιορτάσαμε τη Μητρότητα σε ένα ψυχαγωγικό διήμερο στο Avenue Mall Mother’s Day Event: Γιορτάσαμε τη Μητρότητα σε ένα ψυχαγωγικό διήμερο στο Avenue Mall Mother’s Day Event: Γιορτάσαμε τη Μητρότητα σε ένα ψυχαγωγικό διήμερο στο Avenue Mall Mother’s Day Event: Γιορτάσαμε τη Μητρότητα σε ένα ψυχαγωγικό διήμερο στο Avenue Mall
Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ