Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά της Αγκαλιάς: Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά της Αγκαλιάς: Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά

20 Ιουνίου, 2022

Τα παιδιά μας ύστερα από μία δύσκολη χρονιά, έχουν την ανάγκη από ξεκούραση και παιχνίδι. Έτσι για μία ακόμη χρονιά η Αγκαλιά οργάνωσε το καλοκαιρινό Πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων “Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά”.

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε το πρωινό της Δευτέρας στις 20/6 με βόλτα σε ιστιοφόρα στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιά. Αρχικά τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους, έμαθαν κάποια βασικά σημεία από την ιστορία του παλαιότερου ιστιοπλοϊκού ομίλου στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια δόθηκαν όλες οι απαραίτητες θεωρητικές οδηγίες και επεξηγήσεις για τα ιστιοφόρα και τη χρήση τους. Αφού ολοκλήρωσαν την θεωρητική εκπαίδευση επιδόθηκαν σε βόλτα στη θάλασσα με την παρακολούθηση των εκπαιδευτών.

Η υπέροχη φιλοξενία του ομίλου στα παιδιά μας ολοκληρώθηκε με δώρα έκπληξη που δόθηκαν αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά της Αγκαλιάς.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον εκπαιδευτή που ανέλαβε τα παιδιά μας κ. Ισίδωρο Δαρζέντα, αλλά και συνολικά τον όμιλο ιστιοπλοΐας Πειραιά για την θερμή φιλοξενία.  

Οι καλοκαιρινές δραστηριότητες “Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά”, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων των παιδιών που συμμετέχουν στο κοινωνικό Πρόγραμμα της Αγκαλιάς «Μεγαλώνουμε Αγκαλιά».

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά της Αγκαλιάς: Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά Καλοκαιρινό Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά της Αγκαλιάς: Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά Καλοκαιρινό Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά της Αγκαλιάς: Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά
Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ