Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Τα παιδιά της Αγκαλιάς παρακολούθησαν τον Ροβινσώνα Κρούσο στο Μέγαρο Μουσικής 2023

Τα παιδιά της Αγκαλιάς παρακολούθησαν τον Ροβινσώνα Κρούσο στο Μέγαρο Μουσικής 2023

21 Ιανουαρίου, 2023

Το Σάββατο στις 21/01 ξεκινήσαμε με τα παιδιά της Αγκαλιάς έναν όμορφο περίπατο με αφετηρία το σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. Με τη βοήθεια των εκθεμάτων στο χώρο του Μετρό, τα παιδιά συνειδητοποίησαν την εναλλαγή των γενεών μέσα στο χρόνο και ήρθαν σε επαφή με αρχαία και σύγχρονη τέχνη. Έπειτα κάναμε ένα "ταξίδι" στην πορεία του μικρασιατικού ελληνισμού παρακολουθώντας την προβολή "Αιών...εν Ιωνία Θράκη και Πόντω". Ο περίπατος συνεχίστηκε στην πλατεία ελευθερίας όπου παρατηρώντας μικρές λεπτομέρειες τα παιδιά ανακάλυπταν μεγάλες ομορφιές. καταλήξαμε στο Μέγαρο Μουσικής όπου τα παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση Ροβινσώνας Κρούσος με την ευγενική προσφορά των υπαλλήλων και της Διοίκησης της εταιρείας Bayer. Χορός, τραγούδι, κίνηση και χιούμορ προσέφεραν ένα ποιοτικό θέαμα με πολλά νοήματα: Φιλία, αγωνιστικότητα, γνώση,  διαφορετικότητα, πάλη και του καλού σε ένα κόσμο που μολονότι φέρνει πολλές δυσκολίες προσφέρει ταυτόχρονα ομορφιά και έμπνευση!

Η δράση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων των παιδιών που συμμετέχουν στο κοινωνικό Πρόγραμμα της Αγκαλιάς «Μεγαλώνουμε Αγκαλιά».

Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ