Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Η Αγκαλιά στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βριλησσίων

Η Αγκαλιά στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βριλησσίων

30 Νοεμβρίου, 2022

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ) κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου,  στην Πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον αγώνα δρόμου Santa Run στις 18:00, με  σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Ελευθερίας. Η εκδήλωση εκτός από συμβολικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, έχει και φιλανθρωπικό,καθώς μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές στον αγώνα θα προσφερθεί στην “Αγκαλιά”, με σκοπό την ενίσχυση του έργου της. 

Στο χώρο των εκδηλώσεων θα φιλοξενείται η "Αγκαλιά", με εκπροσώπους της, όπου θα ενημερώνουν για τις δράσεις και το έργο του Συλλόγου.

Για πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχών για τον αγώνα δρόμου Santa Run πατήστε ΕΔΩ

(Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 το βράδυ)

Μετά το Santa Run θα ακολουθήσει το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας και η βραδιά θα κλείσει με τραγούδια από το συγκρότημα των ONIRAMA.

Η Αγκαλιά στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βριλησσίων
Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ