Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

5 Σεπτεμβρίου, 2022

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκινά για τα παιδιά της Αγκαλιάς! Την Παρασκευή στις 02/09 τα μικρότερα παιδιά μας, προσχολικής ηλικίας, καλωσόρισαν το φθινόπωρο και το άνοιγμα των σχολείων με παιχνίδι και κεράσματα στο Πεδίο του Άρεως στο κέντρο της  Αθήνας. Τα παιδιά πέρασαν ένα διασκεδαστικό απόγευμα με την παρέα της ομάδας των εμψυχωτών εθελοντών της Αγκαλιάς, ενώ στη συνέχεια παρέλαβαν τα απαραίτητα σχολικά είδη μαζί με πολλές ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά. Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη μικρή μας Ελπίδα-Αγάπη αφού γιόρτασε και τα γενέθλια της σβήνοντας κεράκια - στην τούρτα έκπληξη - μαζί με τους μικρούς της φίλους. .  Στο ίδιο σημείο η γιορτή έναρξης της σχολικής χρονιάς συνεχίστηκε τη Δευτέρα στις 05/09, με τα μεγαλύτερα παιδιά δημοτικού και γυμνασίου όπου απόλαυσαν παιχνίδι και κεράσματα με την ομάδα των εμψυχωτών εθελοντών της Αγκαλιάς. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν τα απαραίτητα σχολικά είδη σε κάθε παιδί.

Και τις δύο μέρες η ομάδα εθελοντών της Αγκαλιάς δημιουργικής απασχόλησης και εμψύχωσης των παιδιών, προσέφερε σε όλα τα παιδιά σελιδοδείκτες χειροποίητους με γραμμένο το όνομα του κάθε παιδιού.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες: ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ INTO THE BAG), POLO, για την προσφορά των σχολικών ειδών για τα παιδιά μας.

Η δράση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων των παιδιών που συμμετέχουν στο κοινωνικό Πρόγραμμα της Αγκαλιάς «Μεγαλώνουμε Αγκαλιά».

Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της αγκαλιάς και παράδοση σχολικών ειδών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ