Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Φέτος για την Γιορτή της Μητέρας η Anytime προσφέρει λουλούδια στις μητέρες της Αγκαλιάς

Φέτος για την Γιορτή της Μητέρας η Anytime προσφέρει λουλούδια στις μητέρες της Αγκαλιάς

12 Μαΐου, 2023

Την Τρίτη στις 9 Μαΐου, η ομάδα της Anytime βρέθηκε στο κεντρικό κατάστημα της Power of a Flower στο Σύνταγμα, όπου με τη συνδρομή και καθοδήγηση της ομάδας της Power of a Flower δημιούργησαν όμορφες ανθοδέσμες αφιερωμένες στις μητέρες της Αγκαλιάς. Οι άνθρωποι της Anytime ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στις ξεχωριστές μητέρες του συλλόγου «Η Αγκαλιά», προσφέροντας ένα μπουκέτο λουλούδια από την Power Of a Flower.

Η Anytime με σταθερό στόχο να αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας και να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, μέσα από αυτήν την απλή και συμβολική ενέργεια με ιδιαίτερη όμως σημασία, υποστηρίζει δράσεις που αγκαλιάζουν τη συμπερίληψη και βρίσκεται δίπλα στις μητέρες της Αγκαλιάς, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του οργανισμού.

Ευχαριστούμε θερμά την anytime για την συμβολική τους αυτή ενέργεια αλλά και για την οικονομική ενίσχυση του κοινωνικού μας έργου. 

Φέτος για την Γιορτή της Μητέρας η Anytime προσφέρει λουλούδια στις μητέρες της Αγκαλιάς Φέτος για την Γιορτή της Μητέρας η Anytime προσφέρει λουλούδια στις μητέρες της Αγκαλιάς
Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ