Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Πολλαπλά κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος της Αγκαλιάς και παραπλάνηση των ανυποψίαστων συμπολιτών μας

Πολλαπλά κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος της Αγκαλιάς και παραπλάνηση των ανυποψίαστων συμπολιτών μας

13 Μαρτίου, 2023

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Η Αγκαλιά εδώ και αρκετό καιρό δέχεται τηλεφωνήματα από συμπολίτες και υποστηρικτές του με αναφορές ότι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας πραγματοποιείται πώληση λαχνών εξ ονόματος του. Συγκεκριμένα, περιγράφονται περιπτώσεις όπου κάποιοι καλούν τηλεφωνικά ανυποψίαστους πολίτες και παρουσιάζονται ως ο «Σύλλογος Η Αγκαλιά», ζητώντας χρήματα μέσω πώλησης λαχνών προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Η Αγκαλιά δεν πραγματοποιεί καμία λαχειοφόρο και καμία πώληση λαχνών αυτή την περίοδο.

Ο Σύλλογος «Η Αγκαλιά» διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή του στη συγκεκριμένη ενέργεια και τονίζει ότι σε οποιαδήποτε δράση προβαίνει, αναρτάται πάντα στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.agalia.org.gr) προς ενημέρωση του κοινού. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, μέσω της ιστοσελίδας μας, στα Γραφεία μας και στις επίσημες εκδηλώσεις/δράσεις της Αγκαλιάς. Για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, εκδίδεται νόμιμη θεωρημένη απόδειξη με το λογότυπο και τα στοιχεία της Αγκαλιάς. 

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που εξαπατώνται ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας από επιτήδειους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το όνομα της Αγκαλιάς, συγκεντρώνουν χρήματα, υπό το πρόσχημα εράνων, λαχειοφόρων αγορών, κ.ά.

Έτσι, προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών ο Σύλλογος «Η Αγκαλιά» παρακαλεί οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα με το Σύλλογο.

Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ