Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες με μπουγελώματα και πολύ παιχνίδι!

Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες με μπουγελώματα και πολύ παιχνίδι!

25 Ιουνίου, 2022

Με δροσερά μπουγελώματα έκλεισαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες " Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά". Το Σάββατο στις 25/06 τα παιδιά της Αγκαλιάς συναντήθηκαν στο πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος στην Αθήνα και  βράχηκαν με τη ψυχή τους, παίζοντας μπουγέλο, και δημιουργικά παιχνίδια με νεροπίστολα και μπαλόνια νερού. Με την ενθάρρυνση των εθελοντών της ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης τα παιδιά χάρηκαν παιχνίδι, γευστικά σουβλάκια και δροσερά παγωτά. Τα παιδιά αποχαιρετίστηκαν για το καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.

Οι καλοκαιρινές δραστηριότητες “Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά”, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων των παιδιών που συμμετέχουν στο κοινωνικό Πρόγραμμα της Αγκαλιάς «Μεγαλώνουμε Αγκαλιά».

Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες με μπουγελώματα και πολύ παιχνίδι! Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες με μπουγελώματα και πολύ παιχνίδι! Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες με μπουγελώματα και πολύ παιχνίδι! Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες με μπουγελώματα και πολύ παιχνίδι! Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες με μπουγελώματα και πολύ παιχνίδι! Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες με μπουγελώματα και πολύ παιχνίδι! Μια εβδομάδα γεμάτη Αγκαλιά: Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες με μπουγελώματα και πολύ παιχνίδι!
Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ