Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Η Αγκαλιά συμμετέχει στην Mother's Day Event @AVENUE MALL 2022

Η Αγκαλιά συμμετέχει στην Mother's Day Event @AVENUE MALL 2022

5 Μαΐου, 2022

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στις 8 Μαΐου, η Alpha Editions σε συνεργασία με το AVENUE Mall, διοργανώνουν ένα διήμερο event γεμάτο δημιουργικότητα, ενημέρωση και διασκέδαση για τη μαμά και το παιδί.
 
Στις 7 & 8 Μαΐου από τις 12.00 μέχρι τις 17.00, στην κεντρική πλατεία του AVENUE Mall θα έχει στηθεί ένα διασκεδαστικό σκηνικό για παιδιά όπου θα μπορούν να απασχοληθούν με χειροτεχνίες και να φτιάξουν μόνα τους ένα μοναδικό δώρο για τη μαμά τους.
 
Παράλληλα, οι μαμάδες -γιατί όχι; και οι μπαμπάδες- θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν με ενδιαφέροντα θέματα που τις απασχολούν. Ομιλίες για την βρεφική και παιδική διατροφή, συμβουλές για έναν πιο εύκολο και ποιοτικό ύπνο αλλά και fitness tips για mama's stretching θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο AVENUE αυτό το γιορτινό διήμερο.
 
Στο διήμερο αυτό event θα συμμετέχει και Ο Σύλλογος "Αγκαλιά". Οι μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν ένα ωραίο κολάζ.
 
Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια του event θα υπάρχει στο AVENUE Mall σημείο συγκέντρωσης τροφίμων και λοιπών πραγμάτων (βρεφικό γάλα, πάνες, ρουχισμός, τρόφιμα όπως όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, κλπ) για την ενίσχυση των οικογενειών και των παιδιών της Αγκαλιάς.
 
Η Αγκαλιά θα βρίσκεται στο AVENUE Mall 12:00 - 17:00 το Σάββατο και την Κυριακή στις 7-8 Μαΐου. Σας περιμένουμε!

Μοιράσου το:

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ