Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Διαδικτυακή ομιλία με θέμα: Ψυχοκινητική ανάπτυξη παιδιών 0-3 ετών

Διαδικτυακή ομιλία με θέμα: Ψυχοκινητική ανάπτυξη παιδιών 0-3 ετών

30 Μαρτίου, 2022

Την Τετάρτη στις 30/03/2022 πραγματοποιήθηκε από την Αγκαλιά στις ωφελούμενες μητέρες της, διαδικτυακή ομιλία με θέμα: "Ψυχοκινητική ανάπτυξη παιδιών 0-3 ετών". Οι ωφελούμενες μητέρες που συμμετείχαν στην ομιλία, είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν θέματα που τις απασχολούν στην ανάπτυξη των παιδιών αυτής της ηλικίας και να προβληματιστούν θετικά.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης και συμβουλευτικής των ωφελούμενων μητέρων των Κοινωνικών Προγραμμάτων της Αγκαλιάς «Αγκαλιάζουμε τη ζωή», «Προσφορά Αγάπης» και «Μεγαλώνουμε Αγκαλιά».

Μοιράσου το::

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ