Θέλω να βοηθήσω και εγώ

To 2o Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου στηρίζει το κοινωνικό έργο της Αγκαλιάς

To 2o Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου στηρίζει το κοινωνικό έργο της Αγκαλιάς

22 Δεκεμβρίου, 2017

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου στηρίζει τα παιδιά της Αγκαλιάς, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στο Σύλλογο. Τα παιδιά και οι δάσκαλοι του 2ου δημοτικού σχολείου Ασπροπύργου συγκέντρωσαν απαραίτητα είδη για τα παιδιά της Αγκαλιάς (γάλατα, τρόφιμα, πάνες, ρουχισμό, παιχνίδια, κ.ά.) με σκοπό φέτος τα Χριστούγεννα να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η παραλαβή των ειδών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις 19/12/2017 στις εγκαταστάσεις του Σχολείου.

Ευχαριστούμετην Διοίκηση και τους δασκάλους του 2ου Δημοτικού σχολείου Ασπροπύργου και τους μαθητές του σχολείου για την πολύτιμη προσφορά τους, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά μας. 

Image title


To 2o Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου στηρίζει το κοινωνικό έργο της Αγκαλιάς
Μοιράσου το::

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ