Θέλω να βοηθήσω και εγώ

Image
Image
Image
Image
Image

23.08.2025 Η Αγκαλιά στην 33η Πεζοπορική Διάβαση της Νέδα

29 Αυγούστου, 2025

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Η ΑΓΚΑΛΙΑ» συμμετείχε στην 33η Πεζοπορική Διάβαση της Νέδα, αφιερωμένη στη μνήμη του Σωτήρη Λαμπρόπουλου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  23 Αυγούστου 2025. Οι εθελοντές της Αγκαλιάς περπάτησαν μαζί με εκατοντάδες φίλους της φύσης και έζησαν μαζί τους μια μοναδική εμπειρία.

Ο Δήμος Τριφυλλίας μας υποδέχτηκε με θερμή φιλοξενία στην πλατεία του χωριού  Αυλώνα Τριφυλλίας, εκεί όπου πριν από χρόνια γεννήθηκε η ιδέα αυτής της όμορφης πεζοπορίας. Μας φίλεψαν με τοπικά κεράσματα και γουρουνοπούλα και μοιραστήκαμε όλοι μαζί στιγμές χαράς και παράδοσης.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση της κας Αλεξάνδρας Παναγοπούλου, μιας υπέροχης πολύτεκνης μητέρας με 10 παιδιά, 19 εγγόνια και δισέγγονα. Ένα ζωντανό παράδειγμα δύναμης, αγάπης και συνέχειας.

Η Πρόεδρος της Αγκαλιάς κυρία Τσελεμπίδου Ελένη μίλησε στην εκδήλωση αυτή για το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου μας και τη στήριξη που προσφέρουμε στη μητέρα και το παιδί, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της 33ης Πεζοπορικής διάβασης της Νέδα για την πρόσκληση και όλους όσοι περπάτησαν μαζί μας στη μαγευτική διαδρομή μέσα από το φαράγγι του μοναδικού «θηλυκού» ποταμού της Πελοποννήσου.

23.08.2025 Η Αγκαλιά στην 33η Πεζοπορική Διάβαση της Νέδα
Μοιράσου το::

Οι υποστηρικτές μας

Μείνετε σε επαφή

Συμπληρώστε το όνομα και το email σας και ενημερωθείτε για τα νέα,
τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και το έργο της Αγκαλιάς

19829

χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος σταθερής Τηλεφωνίας 5% - χρέωση 2,48 ευρώ/sms με το ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

901 11 179 179

Χρέωση 3,71€/κλήση από σταθερό ΟΤΕ με το ΦΠΑ