Ολοκληρώθηκε σήμερα (14/04/2020), η διανομή της καθιερωμένης μηνιαίας υλικής παροχής του Προγράμματος «Αγκαλιάζουμε τη ζωή» κατ’ οίκον, σε 130 οικογένειες που διαμένουν στην Αττική. Οι οικογένειες που βρίσκονται στην επαρχία ανά την Ελλάδα, έλαβαν την υλική παροχή τους, την προηγούμενη εβδομάδα, με αποστολή απευθείας στα σπίτια τους, μέσω μεταφορικής εταιρείας.

Η διανομή συνολικά, στην Αττική και στην επαρχία, αφορούσε τους  δικαιούχους του Προγράμματος Υλικής Στήριξης της Αγκαλιάς «Αγκαλιάζουμε τη ζωή».

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς που εμπράκτως δείχνετε την ευαισθησία σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες, στον πάσχοντα συνάνθρωπο και με ανιδιοτέλεια προσφέρετε για την ευόδωση του σκοπού της Αγκαλιάς.

Για φωτογραφίες από την διανομή στην Αττική πατήστε ΕΔΩ

ανιδιοτελής προσφορά  (σας)  αποτελεί  πολύτιμη ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις μητέρες και τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη, ενισχύοντας  με αυτόν τον τρόπο το έργο του Συλλόγου και τον ρόλο που καλείται να  αναλάβει σ’ αυτές τις  δύσκολες  συνθήκες  που έχουν διαμορφωθεί  τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.

Για να προσφέρετε και εσείς στα παιδιά που έχουν ανάγκη πατήστε ΕΔΩ