Το Σάββατο στις 05/09 ξεκίνησε το φθινοπωρινό Πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Αγκαλιάς για τα παιδιά 4-14 ετών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Μεγαλώνουμε Αγκαλιά».

Τα παιδιά με τις μητέρες τους συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος για τη γιορτή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021.

Τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, τα παιδιά συμμετείχαν σε κατασκηνωτικά παιχνίδια και χάρηκαν το παιχνίδι στη φύση με την εμψύχωση των εθελοντών της Αγκαλιάς.

Στη συνέχεια τα παιδιά κεράστηκαν φαγητό και φεύγοντας παρέλαβαν σχολικά είδη με ευχές για καλή πρόοδο και δημιουργική σχολική χρονιά, από τα μέλη του Δ.Σ. και την Πρόεδρο της Αγκαλιάς, ανακουφίζοντας έτσι τις οικογένειες από τα σχολικά έξοδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παραβρέθηκε και ο κύριος Ρωμανέας Γεώργιος, Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, βραβεύτηκε η κα Αλυσανδράτου Ελπίδα, μητέρα τεσσάρων παιδιών και ωφελούμενη της Αγκαλιάς για την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία.

Πολλές ευχές στα παιδιά μας για τη νέα σχολική τους χρονιά!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μεγαλώνουμε Αγκαλιά!».

Ευχαριστούμε την Domino's Pizza και το Βιβλιοπωλείο Βασιλείου Παρασκευή & ΣΙΑ Ο.Ε. για την ευγενική τους προσφορά στα παιδιά της Αγκαλιάς.

(Σχολικά είδη που δόθηκαν στα παιδιά της Αγκαλιάς)

Image title 

Image title


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ